Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
🏆Idén is elnyerte a Business Superbrands-díjat a Budapest Airport🏆Gratulálunk!
🏆Idén is elnyerte a Business Superbrands-díjat a Fisher Klíma.🏆

Az oklevelet Váradi György tulajdonos és Deák Csaba cégvezető vette át a Superbrands képviselőjétől Kövesdi Györgytől. A Business Superbrands díj egyet jelent a megbízhatósággal és stabilitással. A díj elnyeréséhez szigorú üzleti elemzéseken kell megfelelni, ezután pedig egy szakmai zsűri választja ki a legjobb jelölteket.
Gratulálunk a Fujitsu Klíma - nak!
A Chesterton ipari megoldásszállítóként négy évtizede ismert név hazánkban, a mai naptól a Business Superbrands díjat kiérdemelt márkák között is számon tarthatjuk. A díjazást tanúsító oklevelet Juhász László ügyvezető igazgató, és Tárnok Eszter az ügyfélszolgálatért és üzletfejlesztésért felelős vezető vette át. Gratulálunk!
FIGYELEM❗

A Superbrands Magyarország adatbázis kezelő gyakornokot keres!

Te vagy az a társaságban, aki rögtön utána néz mindennek a interneten? Érdekel a márkák világa? Magabiztosan kezeled az Excelt? Szeretnél családias légkörben dolgozni, ahol rugalmas a munkaidő és teret hagynak az ötletek megvalósításához? Ha magadra ismertél, akkor jelentkezz hozzánk Adatbázis kezelő gyakornoknak. Nálunk nem kávét kell főznöd, de lelkiismeretesen és lelkesen kell dolgoznod. Gyere és csatlakozz a csapatunkhoz!

Feladatok:
- adatbázis folyamatos frissítése
- adattisztítás
- új adatok rögzítése
- kimutatások, riportok, statisztikák készítése
- adatbázis bővítés önálló internetes keresés alapján
- adategyeztetés ügyfelekkel

Elvárások:
- aktív hallgató jogviszony (előny: gazdasági, pénzügyi vagy marketing területen)
- Excel haladó szintű használata (függvények, pivot táblák, szűrések)
- internetes keresők készségszintű használata
- rendszerszintű gondolkodás
- precíz munkavégzés
- proaktivitás
- monotonitás-tűrés

Jelentkezéshez kérlek küldd el önéletrajzodat az office@superbrands.hu e-mail címre

Jelentkezési határidő: 2020. január 15.
Kedd este átadták a 2019-es Superbrands és Business Superbrands díjakat! Ezúton is gratulálunk a győztes márkáknak!

Comment on Facebook

Köszönjük szépen, nagyon örülünk neki! 🥳

De jo

A legkiválóbb üzleti márkák között negyedik alkalommal szerepel a Güntner-Tata márka.
A Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft. képviseletében Schnörch Tamás kereskedelmi vezető vette át a márkának járó Business Superbrands oklevelet.

Comment on Facebook

Őszintén gratulálok !

Szeretettel gratulálunk.

Gratulálok!

Gratulálok!🍷

Gratulálok!

Grarulálok!

View more comments

A legjobb 400 Business Superbrands díjas márka között szerepel a Róna Mezőgazdasági Szövetkezet is 2019-ben. Nagy József ügyvezető vette át a tanúsító oklevelet Inzám Andrea kollégánktól. Gratulálunk!
A KITE Zrt. idén is Business Superbrands díjas márka lett. A tizedik alkalommal díjazott márka képviseletében Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója vette át a tanúsító oklevelet. Gratulálunk!
Business Superbrands díjas a Hoya Magyarország márka, gratulálunk! A tanúsító oklevelet BÁCSKAI László cégvezető vette át.
Hatodszorra Business Superbrands díjas a Reklámajándék.hu Golding márka. 
A tanúsító oklevelet Váradi Éva beszerzési és marketing igazgató, valamint ifj. Martos Péter marketing manager vette át.
A Business Superbrands díjat az Alfaseed márka is kiérdemelte 2019-ben. Fazekas Miklós ügyvezető és Fazekas Ágnes HR-munkatárs vette át a díjazást tanúsító oklevelet.
Az Agrolánc Kft. márka első ízben nyerte el a Business Superbrands elismerést.A tanúsító oklevelet Szemerei Károly ügyvezető vette át. Gratulálunk!

Comment on Facebook

Gratulalok Karcsi! Büszke vagyok Rátok! ♥️

Idén tizenötödik alkalommal Superbrands díjas a Coca-Cola! Az okleveleket (balról jobbra) Pessenlehner Dóra Shopper Marketing Manager, Németh Blanka és Kölcsei Gergely, The Coca-Cola Company Brand Managerek vették át.
Gratulálunk az X-epil márkának!

Comment on Facebook

....ez is a pénzről szól...

Ennél csak azok az idők voltak szebbek, amikor MagyarBrands -nek hívták.... nomen est omen......

Ez nem termék ,ez egy díj ! (Nesze semmi ,fogd meg jól !)

Ráteszik a moslékra a címkéjüket és attól minőségi lesz, ja nem...

A reklám itt van de a minőség az külföldön......

A cim elnevezés hasonlit a szuper brancsra .

Jó terméknek nem kell cégér.

A szememben a Superbrands megítélése egyenlő egy nagy NULLÁVAL. Anélkül adták, hogy részletesen megismerték volna a céget, amelyiknek odaítélték !!! Nagy hiba.

View more comments

Az ABB az energetika és az automatizálás területén vezető nagyvállalatként Business Superbrands elismerésben részesült 2019-ben is. Az oklevelet Taira-Julia Lammi, az ABB ügyvezető igazgatója vette át.
Az Ilcsi Beautifying Herbs Hungary - Since 1958 márka idén tizenötödik alkalommal nyerte el a legkiválóbb márkáknak járó Superbrands díjat. Ez azért is kiemelkedő teljesítmény, mert a program hazai indulása óta az Ilcsi márka minden évben díjazott lett. Gratulálunk!
Gratulálunk az Oxygen Wellness Naphegy-nek!
A Fisher Klíma második alkalommal vehette át a Business Superbrands elismerést! Gratulálunk!
A Wärtsilä ötödik alkalommal részesült Business Superbrands díjban. Az oklevelet Kanalovics Balázs ügyvezető vette át. Gratulálunk!

Comment on Facebook

Ez igen! Gratulá Rock! 😉

Gratulálunk a Szerelvénybolt.hu-nak!
A Daikin marketing csapata nevében Havas Marianna (balra) vette át a Business Superbrands oklevelet a program képviselőjétől. Gratulálunk!
Az Salátázz.hu - powered by eisberg márkát Superbrands és Business Superbrands kategóriában is a négyszáz legjobb közé választották 2019-ben. A tanúsító oklevelet Szalai Judit értékesítési és ellátási lánc vezető (jobbra) és Gazsi Zoltán ügyvezető igazgató (középen) vette át Inzám Andrea brandexcellence managertől (balra).
Immár hetedik alkalommal Business Superbrands díjazott a Salesianer Miettex. Gratulálunk!
Ötödször nyerte el a Superbrands díjat a Panyolai Pálinkák! Gratulálunk!
Load more